Om svenska snabblån online

Vilka riktar sig Snabblån online till? Snabblån online är till för dig som konsument och syftar till att hjälpa dig att hitta och välja de absolut bästa snabblånen och i numera även sällan föregkommande smslån online. Hos snabblån online kommer du enbart att hitta de mest seriösa långivarna och bankerna på nätet. På snabblån online hittar du all information du behöver vad det gäller lån och allt eftersom kommer vi också att utöka informationen på sidan med annat efterfrågat material som har med privatekonomi att göra.


Unikt kvalitetstest innan en långivare blir godkänd

Varje snabblån och i vissa förekommande fall smslån på sidan har genomgått ett unikt kvalitetstest innan de publiceras på sidan. Kvalitetstestet görs genom så kallade "Mystery shoppers", vilket i korthet innebär att snabblån online har personer som testat att låna hos var och en av alla långivare som finns nämna på sidan. Mystery shoppers kvalitetskontrollerar att varje långivare vid testtillfället, uppfyller vad de utlovar enligt egen utsago.


Ångra ditt lån

Hos samtliga långivare på Snabblån online, har du rätt att ångra ditt lån inom 14 dagar. Om du ångrar ditt lån betalar du bara ränta för de dagar som lånet varit aktuellt och återbetalar hela lånet och den ränta som hunnit bli upplupen. Det är viktigt att du ångrar ditt lån inom 14 dagar, därefter upphör din ångerrätt. Om du vill ångra ditt lån skall du alltid kontakta den långivare du har lånat pengar av för mer information om exakt inbetalningsbelopp samt för att uppge att du vill ångra lånet. I vissa fall räcker det att du ringer och ångrar ditt lån och i andra fall behövs ett skriftligt meddelande om att du vill utnyttja din ångerrätt.


Lös ditt lån i förtid

Om 14 dagar har passerat och du ändå vill ångra ditt lån går det också bra genom att lösa ditt lån i förtid. Kontakta alltid din långivare om du vill lösa ditt lån i förtid så att du vet exakt vilket belopp du skall betala för att lånet skall bli helt avskrivet.

Hittar inte en specifik bank eller långivare

Om du söker en specifik långivare eller bank och inte finner den på Snabblån online, betyder det antingen att långivaren inte uppfyller snabblån online's kvalitetskrav, eller att långivaren inte prövats för publicering ännu. Snabblån online är också inriktat särskilt på lån som passar extra bra för dig som av olika anledningar har svårt att få lån hos din vanliga bank, vilket kan göra att vissa banker inte kvalificerar sig för att finnas med på sidan.


Ansvar

Snabblån online tar inte ansvar för informationen om eventuella villkorsändringar hos långivare. Det är alltid ditt ansvar som konsument att säkerställa att du uppfattat villkoren rätt och att du förser dig med aktuell information om ditt lån.


Service och kontakt

Snabblån online finns till för dig som konsument och vi är noggranna med att försöka tillhandahålla den information du eftersöker. Om du inte hittar det du söker på sidan, är du varmt välkommen att kontakta oss genom vårt kontaktformulär.


Att tipsa och länka till Snabblån online

Vill du tipsa andra om Snabblån online går det givetvis allderles utmärkt att göra. Har du en hemsida eller facebooksida kan du dela sidan där genom att länka kostnadsfritt till oss. Om du själv vill tipsa om specifika lån på din hemsida kan du göra det genom att anmäla dig hos samma nätverk som Snabblån online är med i.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera